rita puig 

 

Dra. Rita Puig Vidal

Professora agregada

Departament d'Informàtica i Enginyeria Industrial,

Universitat de Lleida


 

+34 938 035 300

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


Formació acadèmica. Doctora en Enginyeria Química (URL), Enginyera química (URL) i Llicenciada en Ciències Químiques (URL).  

Activitat professional i investigadora. Actualment, és professora del Departament d'Informàtica i Enginyeria Industrial de la Universitat de Lleida (UdL).

Anteriorment, ha sigut professora i investigadora a l'Escola d'Enginyeria d'Igualada (Universitat Politècnica de Catalunya, UPC), des del 1993 fins al 2018, on ha impartit docència en 2 graus (d'Enginyeria Química i d'Enginyeria en Organització Industrial) i al Màster universitari d'Enginyeria del Cuir. Principalment, en assignatures de Tecnologia Ambiental, Sostenibilitat, Gestió ambiental a l'empresa, Anàlisi de Cicle de Vida i Eco-innovació; temàtiques al voltant de les quals desenvolupa la seva recerca.

Ha estat directora de l'Escola d'Enginyeria d'Igualada durant 6 anys (2004-2010) i sotsdirectora 3 anys (2001-2004). També ha coordinat i dirigit, durant més de 10 anys, diferents cursos de postgrau a la UPC: postgrau de Gestió Ambiental, postgrau de Gestió Integrada a l'empresa i postgrau de Factors de Competitivitat: innovació, màrqueting i internacionalització, entre d'altres.

És també cofundadora de l'spin-off Cyclus Vitae Solutions, SL, dedicada a l'assessorament i consultoria en temes d'eco-innovació empresarial, relacionats amb cicle de vida, economia circular, petjada de carboni i petjades ambientals.

Publicacions. Ha publicat més de 70 articles científics en revistes internacionals d'alt índex d'impacte. Ha participat en més de 40 congressos nacionals i internacionals. Ha dirigit 6 tesis doctorals ja presentades i altres 4 en fase d'elaboració. És coautora del primer llibre sobre Anàlisi de Cicle de Vida escrit en llengua castellana i d'altres 8 llibres més relacionats amb temàtiques ambientals. També ha escrit diversos capítols de llibre i ha participat en més de 40 projectes de recerca competitius finançats a escala regional, nacional i europeu.

Docència. Ha estat professora durant 25 anys a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) impartint assignatures de grau i màster universitari. També ha impartit altres cursos d'especialització relacionats amb la seva recerca tant en universitats espanyoles com estrangeres (Itàlia, Turquia, Xina, Costa Rica, etc.).

 

 
Segueix-nos a les xarxes!

tw logo        linkedin logo_initials 

Fullet corporatiu

leaflet-unescochair-2016prov