elodie lemaire 

 

Elodie Lemaire

Estudiant de doctorat

 

 

 

 

+34 93 295 4710

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


 

Doctorat en curs. Elodie Lemaire realitza la seva tesi doctoral, dirigida pel Dr. Pere Fullana i Palmer a la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF, dins el projecte CERES-ProCon*. La tesi, que es troba emmarcada al Programa Horizon 2020 de la Unió Europea i finançada pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, té l’objectiu d’avaluar la sostenibilitat de les dietes alimentàries.

Formació acadèmica. Llicenciatura en Màrqueting (EPHEC, Bèlgica) i Màster en Gestió y Ciències Ambientals (ULB, Bèlgica).

Activitat professional i investigadora. Actualment és investigadora a la Càtedra. La seva activitat se centra en projectes relacionats amb l’economia circular i la sostenibilitat. Ha treballat prèviament com a gerent d’un projecte junior a una empresa de gestió de residus integral i com a investigadora al Belgian Building Research Institute, analitzant els impactes mediambientals d’una edificació amb marcs de fusta a través de la metodologia d’Anàlisi de Cicle de Vida (ACV). També ha treballat en un projecte relacionat amb els impactes mediambientals del consum de les llars belgues, fent servir la metodologia d’ACV “input-output” (entrada-sortida), com a part de la tesi de màster.

 

*El projecte CERES-ProCon: "Estratègies de producció i consum d'aliments per a la mitigació del canvi climàtic" (CTM2016-76176-C2-1-R) (AEI / FEDER, UE) ha rebut finançament del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat a través de l'Agència Estatal d'Investigació (AEI) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).


 
Segueix-nos a les xarxes!

tw logo        linkedin logo_initials 

Fullet corporatiu

leaflet-unescochair-2016prov