La Càtedra UNESCO ESCI-UPF reconeguda com a grup de recerca consolidat per la Generalitat de Catalunya

AGAUR publica la resolució definitiva de la convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR 2017-2019).

Aquest suport promou la recerca d'alta qualitat, la transferència de coneixement i la internacionalització de la ciència.

AGAUR

 

La Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF s’afiança com a Grup de Recerca Consolidat (GRC) per l’Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya. Aquest reconeixement ha estat atorgat a través de la convocatòria destinada a donar suport als grups de recerca SGR que desenvolupin la seva activitat a Catalunya en el període 2017-2019, amb el codi 2017 SGR 1579. Aquest suport permetrà a la Càtedra avançar en projectes d'Anàlisi de Cicle de Vida (ACV) que cobreixen una àmplia varietat d'aspectes mediambientals.

L'objectiu de la convocatòria és donar suport als grups que desenvolupin la seva recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques, amb l'objectiu d'impulsar la seva activitat i l’impacte científic, econòmic i social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca.

 

Impuls a la Càtedra

Aquest reconeixement enforteix l'activitat de recerca de la Càtedra i reflecteix el compromís del grup de recerca per millorar contínuament la seva recerca innovadora sobre ACV i la seva aplicació per a mitigar el canvi climàtic. Per tant, reforça i consolida la Càtedra demostrant que "estem en el camí correcte per promoure la investigació científica, la cooperació, l'educació i la comunicació sobre el desenvolupament sostenible de productes i serveis, a nivell nacional i internacional, en benefici del medi ambient i de la societat", afirma Pere Fullana i Palmer, director de la Càtedra.

 

Convocatòria SGR 2017-2019

L'import total destinat a aquesta convocatòria és de 22,84 milions d'euros per al període 2017-2019. En total, han rebut el reconeixement 1.744 grups, dels quals 1.410 són consolidats (80,9%), 192 preconsolidats (11%) i 142 emergents (8,1%). Mentre que 645 són grups reconeguts i finançats i 1.099 són grups reconeguts, incloent-hi la Càtedra.

 

0 Comments

Add Comment


  • >:o
  • :-[
  • :'(
  • :-(
  • :-D
  • :-*
  • :-)
  • :P
  • :\
  • 8-)
  • ;-)

  Segueix-nos a les xarxes!

  tw logo        linkedin logo_initials 

  Projectes destacats

  Análisis de Ciclo de Vida de la producción de vino de La Rioja.

  Cálculo de Huella de Carbono de la cadena de producción textil de la marca MANGO.

  Diseño de un software integrado para una Arquitectura Sostenible.

  Cálculo de ahorro de emisiones de CO2 en los productos de la Red Compra Reciclado.

  Desarrollo de criterios de una Ecoetiqueta Europea para edificios de oficinas y para la compra y contratación pública verde.

  Creación de una plataforma on line para difundir casos de estudio de edificación sostenible.

  Análisis del Ciclo de Vida de un Turista que viaja a las Islas Baleares.

  Sensibilización y recogida selectiva de juguetes con componentes eléctricos y electrónicos en als escuelas.

  Diseño de un software de gestión de envases.