Formació en el software GaBi a ESCI-UPF, amb thinkstep

Actualització: se suspèn la formació en el Software GaBi dels 12 i 13 de novembre. Properament, s'informarà de pròximes dates. Per a més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Les inscripcions estan obertes per a la formació en el software d'Anàlisi de Cicle de Vida (ACV), que tindrà lloc els dies 12 i 13 de novembre de 2018 a Barcelona.

Aquesta formació en ACV està coorganitzada per la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF i thinkstep.

Els professionals en ACV treballaran juntament amb els consultors de thinkstep per aprendre les capacitats, funcionalitats i accessos directes de l'ús del software i bases de dades relacionades.

LCA GaBi

 

La formació en el software GaBi tindrà lloc els dies 12 i 13 de novembre de 2018, i oferirà una oportunitat única perquè els professionals de l'Anàlisi de Cicle de Vida (ACV) influeixin en els resultats comercials ajudant a estalviar costos, reduir riscos, comunicar els beneficis dels productes i augmentar els seus ingressos. Aquesta formació està organitzada conjuntament per la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF i thinkstep, i involucra 2 mòduls d'1 dia centrats en l'ús de GaBi, que poden realitzar-se de forma separada. Cada mòdul està limitat a 12 participants i es durà a terme a les instal·lacions d'ESCI-UPF, a Barcelona. El registre està obert a través del lloc web de thinkstep.

 

Aquesta iniciativa busca promoure la sostenibilitat oferint una àmplia gamma de cursos de capacitació i tallers, des del nivell introductori fins a la capacitació de la classe magistral. “Les sessions de capacitació de GaBi són una manera excel·lent d'aprendre de forma ràpida i eficient les capacitats, funcionalitats i accessos directes de l'ús del software i les bases de dades relacionades, així com una oportunitat per a l'intercanvi d'idees i experiències amb una comunitat de professionals de GaBi en constant creixement”, destaquen els organitzadors. GaBi combina el software líder mundial de modelització i informes d'avaluació de l'ACV, bases de dades de contingut, amb eines intuïtives de recopilació de dades i informes. Per tant, “els professionals de l’ACV que participin en les sessions de formació en el software GaBI aprendran a utilitzar-lo per avaluar cada matèria primera i procés en cada fase del cicle de vida, des de l'extracció fins al final de la vida útil en tota la seva cadena de subministrament”, afegeixen.


Mòduls d'1 dia. El programa de formació inclou 2 mòduls d'1 dia en espanyol (materials en anglès) que poden realitzar-se per separat.


12 de novembre. Formació de GaBi - nivell intermedi

De 9 a 17.30 hores

Sobre la base del seu coneixement de GaBi, la formació intermèdia portarà als participants un pas més enllà, aprofundint en els mètodes del cicle de vida i les característiques específiques de GaBi, que accelerarà el seu aprenentatge.


13 de novembre. Formació de GaBi - nivell avançat

De 9 a 17.30 hores

La sessió avançada es basarà en la formació bàsica i inclourà tècniques de modelització de nivell expert, com l'ús de paràmetres.

 

 

Trobi més informació sobre les sessions i registri’s aquí

 

0 Comments

Add Comment


  • >:o
  • :-[
  • :'(
  • :-(
  • :-D
  • :-*
  • :-)
  • :P
  • :\
  • 8-)
  • ;-)

  Segueix-nos a les xarxes!

  tw logo        linkedin logo_initials 

  Projectes destacats

  Análisis de Ciclo de Vida de la producción de vino de La Rioja.

  Cálculo de Huella de Carbono de la cadena de producción textil de la marca MANGO.

  Diseño de un software integrado para una Arquitectura Sostenible.

  Cálculo de ahorro de emisiones de CO2 en los productos de la Red Compra Reciclado.

  Desarrollo de criterios de una Ecoetiqueta Europea para edificios de oficinas y para la compra y contratación pública verde.

  Creación de una plataforma on line para difundir casos de estudio de edificación sostenible.

  Análisis del Ciclo de Vida de un Turista que viaja a las Islas Baleares.

  Sensibilización y recogida selectiva de juguetes con componentes eléctricos y electrónicos en als escuelas.

  Diseño de un software de gestión de envases.