cyclus color complert reduit

 

 

 

 

Cyclus Vitae Solutions, SL va ser creada a l'octubre del 2010 com a empresa spin off de base tecnològica de LA Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic de l'Escola de Comerç Internacional (ESCI) de la Universitat Pompeu Fabra. A més, Cyclus Vitae es nodreix de l'experiència tant del Grup Igualada Recerca (GIR) de l'escola d'Ingenieria d'Igualada de la Universitat Politècnica de Catalunya com de l'empresa de consultoria ambiental Randa Group, que ha estat integrada a Cyclus.


L'empresa, dirigida pel Dr. Pere Fullana i Palmer, neix per oferir-nos solucions innovadores basades en la perspectiva del cicle de vida i recull l'experiència adquirida durant anys pels investigadors de la Càtedra en l'àmbit de la millora ambiental de productes i processos.

Cyclus centra la seva activitat en la consultoria ambiental especialitzada en l'Anàlisi de Cicle de Vida, càlcul de la Petjada de Carboni, Ecodisseny i Etiquetatge Ambiental, eines que l'empresa aplica de forma adaptada a cada sector per ajudar al seus clients a conèixer els seus impactes sobre el medi ambient, optimitzar els seus productes i processos i comunicar dits assoliments per millorar la seva presència en el mercat.

Des de la seva gestació, a principis de 2011, Cyclus ha dut a terme projectes destacats, entre els quals es troben:

  • Estudi d’Anàlisi de Cicle de Vida de diversos productes de granza de plàstic per la marca Granic.
  • Càlcul de la petjada de carboni de productes premiats en la última edició del premi Disseny per al Reciclatge de l’Agència Catalana de Residus de Catalunya.
  • Promoció de la organització de esdeveniments sostenibles en els països del Mediterrani per al Centre de Producció més Neta del Mediterrani (CPRAC)
  • Estudi de l’Anàlisi de Cicle de Vida de material aïllant orientat a la preparació de la seva Declaració Ambiental de Producte per URSA Insulation S.A.

Més informació disponible a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 
Segueix-nos a les xarxes!

tw logo        linkedin logo_initials